latinica  ћирилица
16/03/2018 |  14:03 ⇒ 18:17 | Аутор: РТРС

Борац избјегао суспензију

ФК Борац измирили су дуговања према Ненаду Киси, Небојши Рунићу, Немањи Видовићу, Петру Курчубићу, Чедомиру Ћулуму и Гедеону Гузини, док је са Радованом Гајићем потписан репрограм потврдио је Дејан Лукендић, директор клуба што значи да ће Бањалучани без проблема играти меч 2. кола Лиге за опстанак против Младости у Добоју код Какња.
ФК Борац Бањалука - Фото: РТРС
ФК Борац БањалукаФото: РТРС

"Црвено-плаве" у суботу од 15 часова очекује тешко гостовање екипи која их је већ два пута савладала ове сезоне. Меч је био под знаком питања јер је Борац дуговао бившим играчима и тренерима, али је на крају све ријешено и лопта ће се закотрљати у Добоју код Какања.

"Ради се о мини дербију и обје екипе немају императива пошто су далеко од Челика који је у зони испадања. Идемо да одиграмо добру утакмицу и надамо се добром резултату", рекао је Марко Максимовић, вршилац дужности тренера Борца.

Фудбалер Данијел Мајкић истиче да је атмосфера у екипи одлична те да је тиму потребна побједа како би и резултати кренули узлазном путањом.

"С обзиром на све што се дешава у и око клуба атмосфера је на завидном нивоу. Наш највећи проблем је психолошке природе и треба нам побједа како би све кренуло много боље. Побједа би преокренула све и многи више не би гледали Борац на тмуран начин као што је и ово вријеме", изјавио је Мајкић.

Борац на мегдан Младости из Добоја код Какња иде без повријеђених Невена Бунића, Горана Вуклиша, Немање Тркуље, Синише Дујаковића, Александра Кондића и Стефана Дујаковића, те најбољег стријелца Петра Кунића који меч прескаче због жутих картона.

Извор: Независне новине