latinica  ћирилица
17/03/2018 |  18:18 ⇒ 18:23 | Аутор: РТРС

Делегација Српске у Москви

Предсједавајући Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сташа Кошарац и посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Марко Видаковић су у делегацији из Републике Српске која борави у Москви на позив предсједника Државне думе парламента Руске Федерације Вјачеслава Володина и руске Централне изборне комисије гдје ће пратити предсједничке изборе у овој земљи.
Сташа Кошарац и Марко Видаковић Москви -
Сташа Кошарац и Марко Видаковић Москви

Предсједавајући Комитета за спољне послове руске Државне думе Леонид Слуцки примио је данас у Москви посматраче на предсједничким изборима, међу којима су и Кошарац и Видаковић.

Слуцки је изразио задовољство што су се сви позвани парламентарци из цијелог свијета одазвали позиву Државне думе.

Посјета Представништву Српске у Москви

Кошарац и Видаковић разговарали су данас у Моксви са шефом Представништва Српске Душком Перовићем о унапређењу политичких и економских односа Републике Српске и Руске Федерације.

Током разговора наглашено је да све већи број руских компанија показује интерес за улагања у Републику Српску и у том погледу истакнута је важна улога Представништва Српске у Москви.

На састанку у Представништву Српске учествовали су и шеф кабинета предсједника Републике Српске Данијел Драгичевић и савјетник предсједика Владе Душан Петровић.