latinica  ћирилица
18/03/2018 |  15:19 ⇒ 21:00 | Аутор: РТРС

Завршено прво издање "Фестивала 84" (ВИДЕО)

Прво издање "Фестивала 84", завршено данас, упркос временским неприликама, окупило је велики број посјетилаца на олимпијској љепотици Јахорини. На листи извођача нашле су се неке од највећих европских звијезда, посебно из области електронске музике. Нови фестивал, у породици Егзит фестивала, има велике шансе да достигне своје претходнике.
Фестивал 84, затварање - Фото: РТРС
Фестивал 84, затварањеФото: РТРС

Трећи дан "Фестивала 84" на Јахорини окупио је већи број посјетилаца на главној бини, док су споредне на отвореном биле мање посјећене због кише. Захваљујући благовременој реакцији организатора, “Вучко бина” је измјештена у затворени простор, па су се посјетиоци забављали цијели дан.

Атмосферу на главној бини загријала је група Ван Гог, а до врхунца су је довели "Ејжн даб фондејшн", Сигма, Филатов и Карас, Махмут Орхан и Бурак Јетер.

"Фестивал 84" завршио се дневним журкама, а Јахорина је оборила све рекорде посјећености, тако да се Олимпијски центар може похвалити најбољим резултатима од 1984. када је на овој планини одржана олимпијада. Ако је судити према премијерном издању, "Фестивал 84" доживјеће судбину својих претходника, "Си денс", "Си Стар" и "Револушн" фестивала.