latinica  ћирилица
19/03/2018 |  19:17 | Аутор: Независне

Крстајић: Немам несугласице са Ивановићем

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић рекао је да не постоји проблем са Браниславом Ивановићем, коме је одузео капитенску траку, и поручио да сви играчи крећу од нуле на почетку припрема за Свјетско првенство у Русији.
Младен Крстајић (Фото: fss.rs) -
Младен Крстајић (Фото: fss.rs)

Крстајић је одлучуо да вишегодишњем капитену Ивановићу "скине" траку и главну улогу додијели Александру Коларову, а у његовог замјеника промовише Немању Матића.

"Нема никаквих несугласица и проблема са Ивановићем који је дио тима. Причали смо отворено о свему и то је наша интерна ствар. Дешавају се такве ситуације, то је нормално", рекао је Крстајић на конференцији за медије у Старој Пазови.

На питање да ли ће Ивановић бити у саставу за Свјетско првенство, Крстајић је одговорио.

"Сви играчи почињу од нуле и ником није гарантовано да ће играти", загонетан је селектор Србије.

Истакао је важност пријатељских дуела са Мароком и Нигеријом као припрема за Мундијал.

"Свака утакмица је битна, без обзира на то да ли је такмичарска или пријатељска. Добар резултат ће донијети мир који долази, јер живимо у земљи која је гладна успјеха", изјавио је Крстајић.

Додаје и да неће мијењати систем игре у односу на азијску турнеју прошлог децембра када је побијеђена Кина (2:0) и остварен реми са Јужном Корејом (1:1).

Крстајић истиче да проблеме са повредом осим Сергеја Милинковић-Савића имају и Лука Миливојевић и од раније ровити Вујадин Савић, а да ће се Милош Вељковић прикљичити екипи у сриједу, док постоји шанса да се младом репрезентативцу Луки Јовићу обезбиједи виза за други меч против Нигерије у Лондону.

Нови капитен репрезентације Србије Александар Коларов захвалио се селектору на повјерењу и у старту одбацио да је промјена вође екипе посљедица неког проблема унутар ње.

Извор: Независне новине