latinica  ћирилица
21/03/2018 |  13:51 ⇒ 14:01 | Аутор: ТАНЈУГ

Сергеја у Реал води Мендес?

Српски фудбалски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић одлучио је да раскине сарадњу са Матејом Кежманом и ангажује најутицајнијег менаџера свијета Жоржа Мендеса, који би требало да му заврши трансфер у Реал Мадрид.

Локални лист Ил Месађеро пише да је Мендеш бити јака спона између Реала и Лација, чији ће предсједник Клаудио Лотито захтијевати чак 140 милиона евра за трансфер.

Уколико би на љето био реализован тај износ, бивши ђак Војводине постао би трећи најскупље плаћени фудбалер у историји, иза Бразилца Нејмара (Барселона - ПСЖ 222 милиона) и Килијана Мбапеа (Монако - ПСЖ 180 милиона).

Моћни агент Мендеш има одличну сарадњу са двоструким узастопним прваком Европе ,јер је претходних година у краљевски клуб доводио Кристијана Роналда, Џејмса Родригеза, Пепеа, Анхела Ди Марију, Рикарда Карваља, као и тренера Жозеа Муриња.

Због писања италијанског листа на клупском сајту Лација реаговао је спортски директор Игли Таре ријечима да није упознат са Сергејевом одлуком и да су такви наводи служе само да дестабилизују клуб ка испуњењу циљева.

Исти дневник наводи да ће се 23-годишњи фудбалер вратити у Рим са окупљања репрезентације Србије због повреде и пропустиће пријатељске утакмице против Марока у Торину у петак и четири дана касније у Лондону против Нигерије.