latinica  ћирилица
23/03/2018 |  09:02 ⇒ 09:03 | Аутор: Агенције

Бањалука - Наставља се потрага за Давидом Драгичевићем

Полицијски службеници Полицијске управе Бања Лука настављају потрагу за двадесетједногодишњим, Давидом Драгичевићем, из Бање Луке.
Нестао Давид Драгићевић   (Фото:nezavisne.com) -
Нестао Давид Драгићевић (Фото:nezavisne.com)

До сада је саслушано више лица, а свакодневно се врши преглед терена. Такође, полицијски службеници провјеравају све доступне информације, прате се друштвене мреже и средства јавног информисања, а самоорганизовање грађана је значајан вид помоћи у прегледу терена, саопштено је из МУП - а Републике Српске.

Полицијској управи Бања Лука је 18.03.2018. године пријављено, да се Давид Драгичевић удаљио из породичне куће из улице Франца Шуберта, те да му се након тога губи сваки траг. По запримљеној пријави, почела је потрага, а о овом случају обавјештен је и дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука.

"Позивамо грађане да о свим корисним информацијама лично обавијесте најближу полицијску станицу или позивом на бројеве телефона 122 или 051/331-259, али такође апелујемо на грађане да не злоупотријебљавају поменуте бројеве пружањем нетачних и непровјерених информација, чије провјере отежавају потрагу", наводи се у саопштењу МУП-а Републике Српске.