latinica  ћирилица
23/03/2018 |  15:25 | Аутор: СРНА

Снијег продужио сезону на Jахорини

Снијег који интензивно пада продужио је сезону на Јахорини, а до 25. марта могуће је искористити попуст од 33 одсто на полудневне, дневне, дводневне и тродневне ски-карте, рекла је Срни портпарол Олимпијског центра "Јахорина" Сања Ћеремиџић.
Јахорина - Фото: СРНА
ЈахоринаФото: СРНА

Ћеремиџићева је навела да су услови за скијање одлични - висина снијега је 65 центиметара, а све стазе су одлично уређене.

"Цијена дневне карте овог викенда са попустом износи 27,50 КМ", истакла је Ћеремиџићева.

Према њеним ријечима, данас је 110. дан откако је скијалиште почело са радом и у том периоду је на новоуређеним стазама скијало 185.000 скијаша, готово 50 одсто више него у претходној скијашкој сезони.

"Временски услови су одлични, што значи да ће бити испуњено обећање да ће имати минимално 120 дана скијања на Јахорини", нагласила је Ћеремиџићева и позвала све да им се придруже и овог викенда уживају на стазама, као и у одличној гастро и велнес понуди хотела на Јахорини.

Олимпијски центар "Јахорина" располаже са око 35 километара одлично припремљених скијашких стаза са три шестосједа, четири ски-лифта и једним двосједом који сваког сата могу да превезу око 13.000 скијаша.