latinica  ћирилица
13/04/2018 |  23:03 ⇒ 23:06 | Аутор: СРНА

"Оне три" одушевиле и приједорску публику

У Приједору је вечерас одржан концерт три бањалучке пјевачице Светлане Видовић, Ружице Чавић Томићевић и Маје Татић које су одушевиле Приједорчане.
Оне три - Фото: СРНА
Оне триФото: СРНА

Једна од чланица састава "Оне три" Маја Татић рекла је новинарима да су први пут наступиле у Приједору и да им је драго што је њихову позитивну енергију препознала и приједорска публика.

"Била је добра забава и опуштена атмосфера јер се са нама људи тако осјећају, као да су на некој забави, а не на концерту", рекла је Татићева додајући да сваки пут покушавају да донесу нове пјесме на сцену и неки нови хумор.

Свјтлана Видовић је истакла да су у питању три пјевачице различитог карактера које пјевају различиту врсту музике, али су врло компатибилне и искрене пријатељице.

"Ми се познајемо већ 20 година и та позитивна енергија којом исијавамо се изгледа јако допада публици", рекла је Видовићева.

Ружица Чавић је најавила и неке нове пројекте ове групе. "Нас три смо покренуле причу, а сад прича покреће нас и надамо се да ће она трајати још дуго јер припремамо и неки другачији концепт нашег заједничког наступа", рекла је Чавићева.

Поред добре и квалитетне музике, ове три диве су публику обрадовале и занимљивим причама из живота и подијелиле емоције и сјећања са њима, за шта су биле награђене великим аплаузом.