latinica  ћирилица
16/04/2018 |  15:57 ⇒ 16:15 | Аутор: РТРС

Да је како до потока доћи

Аутобиографске опсервације о опсесивно компулсивном поремећају Небојше Вукановића, борца за правду и ред, није етички коментарисати. Површним увидом у сабрана (не)дјела овог самозваног и самозаљубљеног "истинољупца" лако се може утврдити да је Вукановић у тексту под називом "Опсесивно компулзивни синдром на РТРС?" веома прецизно описао свој укупан рад и мисију. За медицину веома корисно свједочење.
Небојша Вукановић - Фото: РТРС
Небојша ВукановићФото: РТРС

Да ли у Републици Срској постоји лонац, а да му Вукановић није био поклопац?! Да ли постоји иједан ауторитет у Републици Српској, али и васколиком српству да се Вукановић није острвио на њега, укључујући и српског патријарха? Да ли је у Требињу направљен иједан објекат, а да га Вукановић текстом није рушио исти дан. Да ли неко памти иједан текст Босићевог савјетника у којем острашћено, лично и без готово икакве аргументације није јуришао на људе, врло ријетко на дјела. Хвалоспјеви о стрицу Милораду, новопеченом дубровачком богаташу, сумњиве ратне и поратне прошлости, се не рачунају. Они нису били у функцији одбране стрика, већ одбране удруженог имовинског подухвата у Дубровнику.

Посљедњи напад Небојша Вукановић извео је на српског предсједника Александра Вучића, чију посјету очито не може да преболи, колико не може да преболи чињеницу ко је Вучићу био домаћин. Текст у којем по ко зна који пут напада РТРС и портал Требиње059 Вукановић је написао под притиском одговорних људи у СДС-у, који су од њега тражили да се огради од самог себе, правдајући се да Тито у тексту није у ствари Вучић него Додик. И сва писанија, суфицит безначајних и неповезаних ријечи и реченица, настао је само због тог појашњења које је био присиљен да напише.То нипошто не значи да у СДС о Вучићу не мисле исто што и Вукановић, али у тој странци добро знају како код народа завршавају они који не цијене институцију предсједника Србије. У овом случају исмијавају, јер Босићев савјетник, Небојша Вукановић је на најпримитивнији начин исмијао посјету предсједника Србије Требињу, а и самог предсједника Вучића!

Из СДС–а и раније су упозоравали Младена Босића да стави под контролу свог савјетника, који ионако није члан странке , и који изазива одијум код значајног дијела чланства највеће опозиционе странке у Српској. Младен Босић, пожалио се недавно у Источном Сарајеву, да већ извјесно вријеме трпи притисак од веома утицајних људи у странци због Небојше Вукановића, али Босић, како сазнају наши извори, неће отказати ангажман Вукановићу, јер је до избора ионако остало само пола године.

Извор: www.trebinje059.com