latinica  ћирилица
20/04/2018 |  11:36 ⇒ 16:32 | Аутор: СРНА

Босић упутио позиве члановима Предсједништва (ФОТО)

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић упутио је члановима Предсједништва БиХ Бакиру Изетбеговићу, Драгану Човићу и Младену Иванићу појединачно позиве за данашњу хитну сједницу Представничког дома.
Босићев позив Иванићу - Фото: РТРС
Босићев позив ИванићуФото: РТРС

Копије позива, који су у посједу Срне, потписао је Босић, упућени су 18. априла под редним пројем 01-50-1-864-8/18, а протоколисани су у Предсједништву БиХ 19. априла.

Босић упутио позив Иванићу за хитну сједницу (Фото: СРНА)

У позивима је једнообразан текст:

"Предмет: Позив на 8. хитну сједницу Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине.

У складу са чланом 178. Пословника Представничког дома 'Службени гласник БиХ', бр. 79/14, 81/15 и 97/15/, позивам Вас на 8. хитну сједницу Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине, која ће бити одржана у петак, 20. априла 2018. године, у згради Парламентарне скупштине БиХ /Бијела сала/, с почетком у 10 часова.

У прилогу Вам достављам приједлог дневног реда".

Иванић је раније данас изјавио да није добио позив да присуствује данашњој хитној сједници Представничког дома на којој би требало да буду разматране ратнохушкачке изјаве Бакира Изетбеговића у вези са наоружавањем у Федерацији БиХ.

"Позив нисам добио, ако у Парламенту БиХ имају доказ да су позив послали нека ми га доставе, али ја га нисам добио", поновио је Иванић и додао да је јуче о тој теми све рекао.