latinica  ћирилица
26/04/2018 |  22:40 | Аутор: ТАНЈУГ

Звезда: Алимпијевић нудио оставку, али је одбијена

Кошаркашки клуб Црвена звезда прекинуо је данас спекулације око смјене тренера Душана Алимпијевића, њему је дата пуна подршка, што се доказује и тиме да је клуб једногласно одбио оставку коју је понудио након пораза од Будућности у финалу плеј-офа АБА лиге.

"Систем КК Црвена звезда мтс је тако конципиран да се не руши једном серијом, али и исхитреним потезима, који су били тако карактеристични за овај клуб у прошлости. Имали смо пуно изазова, сезоне које нису можда оправдавала очекивања у резултатима, али смо из сезоне у сезону, стално напредовали.

На почетку ове такмичарске године, је јасно и отворено најављено да започињемо нови циклус и да је пред нама тешка сезона, а већ тада смо знали какве ће разне "непринципијелне коалиције" покушати да руше клуб системски", наводи се у саопштењу послије сједнице Предсједништва на сајту клуба.

Такође, Предсједништво КК Црвена звезда захвалило се предсједнику КК Будућност Драгану Бокану на лијепим жељама које је упутио клубу, али их, како се истиче, не доживљавају искрено.

"КК Црвена звезда ће се потрудити да наредна финала АБА лиге заиста буду регуларна и спортски спектакли цијелог региона, важни не за личне, већ за промоцију кошарке", поручују са Малог Калемегдана.