latinica  ћирилица
15/05/2018 |  12:09 ⇒ 12:17 | Аутор: РТРС

Богат садржај петог ОК Феста на Тјентишту

Најбоља забава очекује вас и ове године на Тјентишту 6. 7. и 8. јула!
ОФ Фест (Фото: ОК Фест) -
ОФ Фест (Фото: ОК Фест)

Магична природа, непоновљиви амбијент, одлична забава, најбоље дружење, врхунски бендови и извођачи само су дио онога што вас очекује на Тјентишту.

Пети по реду Нектар ОК Фест богатим садржајима, програмом и музиком и ове године учиниће Национални парк Сутјеска епицентром најбољег провода у региону, обећавају организатори.

Током три дана, на исто толико фестивалских бина, смјењиваће се врхунска имена регионалне и свјетске музичке сцене. Преко 19 сати одличног музичког програма свакога дана, у комбинацији са адреналинским садржајима рафтинга и планинарске шетње, уз посјете неким од најљепших видиковаца и предјела у овом националном парку, мало ће кога оставити равнодушним.

Првог фестивалског дана (6. јул), загријавање почиње крај базена на Тјентишту, а посјетиоце ће забављати Џи Ед, Феђа Кнајдл и Форнива. Забава се наставља у фестивалском кампу на Сензејшн ОК стејџу уз Лаку и Земљу Грува. Вечерњи програм на Јегермајстер мејн стејџу резервисан је за Хладно пиво, Кирила Ђаиковског и Стерео Ем Си.

Другог дана публика ће поново крај базена имати прилику да врело љетно поподне проведе у одличној атмосфери уз ди-џеј Умба. Обојени програм и Атеист Реп уз чвршћи звук дочекаће ОК кампере и припремити их за друго фестивалско вече на главној бини уз Лету штуке, Џинкс и Џибонија.

Врхунац одличне атмосфере и доброг провода доноси и последњи фестивалски дан, који почиње са Небс Џеком, Стефаном Иванковићем и Николом Тодоровићем. Од 17.00 наступају Ритам нереда и Ортодокс келтс. Нешто хладније вечери на Тјентишту сигурно ће загријати Елементал, С.А.Р.С. и Рудиментал у финишу фестивалског програма.

Организатори позивају посјетиоце да резервишу мјесто у ОК кампу на вријеме како не би пропустили ову ОК авантуру, која ускоро доноси и још нових садржаја.

Пријаве, информације и све новости можете пронаћи на званичној веб страници фестивала http://okfest.net/#paketi