latinica  ћирилица
15/05/2018 |  12:41 ⇒ 13:55 | Аутор: Б92

Крстајић: Деки и Сале с нама у Аустрији, а можда и у Русији

Селектор Србије Младен Крстајић рекао је да ће Дејан Станковић и Саша Илић највероватније путовати у Аустрију на припреме, а можда и у Русију на Мундијал.
Младен Крстајић (Фото: fss.rs) -
Младен Крстајић (Фото: fss.rs)

- Моја је намјера да Станковић и Илић путују, најприје са нама у Аустрију на припреме, јер вјерујем да бисмо са њима сигурно имали још бољи амбијент. Обојица су, нескромно говорећи, легенде нашег фудбала, имају огроман респект и уважавање. Са обојицом сам разговарао о овоме, били су и више него одушевљени предлогом, на моје велико задовољство. Да не би било забуне или конфузије, они ће ту бити као наши гости, тако да нагађања око тога, како сам негдје могао да прочитам, да ће Илић можда ићи као играч нису на мјесту - изјавио је Крстајић.

Како је навео, уколико буде могуће, у Савезу ће се потрудити да Станковић и Илић буду уз екипу и у Русији.

- Увијек смо за то да постоји позитиван контакт између бивших и садашњих репрезентативаца. То је само једна од идеја коју имамо. Иде Свјетско првенство, желимо да направимо добру атмосферу, да сви будемо заједно уз Србију и да се пружи подршка репрезентацији. Око 20. маја, као што сам већ најавио, јавност ће сазнати ко се налази на списку за Свјестско првенство - истакао је Крстајић.