latinica  ћирилица
17/05/2018 |  15:52 ⇒ 16:02 | Аутор: РТРС

Селак: Очекујем још боље резултате (ФОТО)

Од избора новог руководства Градског одбора Социјалистичке партије у Бањалуци прије пет мјесеци, па до данас, Социјалисти биљеже раст од 1.300 нових чланова у највећем граду Српске. Предсједник Градског одбора СП Бањалука Горан Селак каже да је за сада задовољан радом Градске организације, али и да очекује још боље резултате, како на предстојећим изборима, тако и у самој организацији, масовности и активностима Социјалиста.
Горан Селак, Социјалистичка партија - Фото: РТРС
Горан Селак, Социјалистичка партијаФото: РТРС

- Радује ме првенствено чињеница да међу 1.300 нових чланова највећи број чине они који до сада нису били политички ангажовани, односно нису били чланови других партија. Градски одбор Бањалука од ове године ради са једном новом енергијом, сложно и вриједно. То је нешто што грађани препознају и због чега нам прилазе. Наша врата су увијек отворена за све вриједне људе са добрим идејама – каже Селак.

Горан Селак, Социјалистичка партија

Једна од првих ствари које је нови предсједник Градског одбора урадио, било је заказивање састанака са свим мјесним одборима на подручју Бањалуке, са циљем сагледавања стања на терену.

- Циљ нам је да се упознамо са стањем на терену, са радом мјесних одбора и са проблемима које грађани имају у својим насељима. Обишли смо у последњих мјесец дана већину мјесних заједница, подржали наше мјесне одборе, разговарали смо са нашим члановима и добили вриједне сугестије и иницијативе из базе. Успоставили смо нови начин рада и то даје прве резултате. Тек нам слиједи велики посао, али и велики резултати, које очекујемо без имало лажног оптимизма – истиче Селак.