latinica  ћирилица
21/05/2018 |  21:17 | Аутор: Блиц

Подгорица- Убијен власник дискотеке

Непозната особа је у подгоричком насељу Стари аеродром нешто послије 18 часова убила Миодрага Крушчића, власника дискотеке "Beagle". У Крушчића је нападач испалио више хитаца у башти локала "Палата".
Мафијашки обрачун у Подгорици (Фото: RAS Srbija) -
Мафијашки обрачун у Подгорици (Фото: RAS Srbija)

Крушчић је без знакова живота примљен у ургетни блок Клиничког центра Црне Горе. Дежурни љекари су покушали  реанимацију, али без успјеха, преносе подгоричке Вијести.

Крушчић је у Ургентни примљен са више прострелних рана по читавом тијелу. На мјесту пуцњаве полицијске екипе врше увиђај.

Како преноси ЦДМ, Крушчић је раније био власник неколико популарних подгоричких клубова.

Он се у средишту медијске пажње нашао 8. јануара прошле године, када је полиција извршила рацију у "Урбан бистроу 21", гдје су службеници у униформи и цивилу привели безбједносно интересантне особе Подгоричане Стевана Стаматовића, Милића Шаковића, Бобана Вуксановића, Миодрага и Александра Јокића из Котора, као и Крушчића.

Током криминалистичке обраде, он је у полицији, а касније у Тужилаштву дао изјаву да је власник торбице, заплијењене са стола за којим је сједио, а у којој је пронађен репетирани пиштољ и лична документа Стевана Стаматовића.

Медији подсјећају, да је било неколико лажних дојава о постављеној бомби у овој дискотеци, а испред ње се прије два мјесеца догодила и експозија, у којој није било повријеђених, али је причињена материјална штета.