latinica  ћирилица
23/05/2018 |  20:13 ⇒ 20:22 | Аутор: Агенције

Није могло другачије: Тужили сина да се исели из куће!

Кристина и Марк Ротондо, из америчке државе Њујорк, били су приморани да туже свог 30-годишњег сина како би се напокон иселио из родитељске куће, јер је суд одбио да га је избаци.

Они су приложили документа у којима се види да њихов син Мајкл не плаћа станарину, нити помаже у кућним пословима, као и да је игнорисао њихову понуду да му плате пресељење.

Кристина и Марк кажу да њихов син ни након пет писама у којима су га обавијестили да се мора иселити то одбија, тврдећи да га нису "обавијестили на вријеме".

Судац Врховног суда округа Онондага у држави Њујорк након 30 минута покушавања увјеравања Мајкла да се сам пресели,  наредио је да буде избачен.

Родитељи нису знали како другачије да свог одраслог сина натјерају да исели из њихове куће. "Одлучили смо да мораш одмах напустити кућу", навели су у првом писму од 2. фебруара.

Али, Мајкл је игнорисао то писмо, па су његови родитељи, уз помоћ адвоката, упутили обавјештење о исељењу. "Избачени сте. Правни поступак биће покренут ако не одете до 15. марта 2018.", писало је.

Затим су му понудили 1.100 долара да се исели, уз оштар коментар. "Има пуно послова чак и за људе са јадним радним искуством попут твог. Запосли се - мораш радити", поручили су му.

Међутим, дошао је и 30. март, а Мајкл није наговјаштавао ни промил воље да се исели из куће. У априли, господин и госпођа Ротондо отишли су у суд како би видјели могу ли избацити сина из куће. Али, тамо су им рекли да морају на Врховни суд, с обзиром на то да им је Мајкл син.