latinica  ћирилица
24/05/2018 |  16:08 ⇒ 18:08 | Аутор: СРНА

"Јахорина 365 фест" од 29. јуна до 1. јула

Љетња сезона у Олимпијском центру "Јахорина" почеће фестивалом "Јахорина 365 фест", који ће на овој планини бити одржан од 29. јуна до 1. јула, у складу са плановима о организовању туристичких садржаја током цијеле године.
Јахорина - Фото: РТРС
ЈахоринаФото: РТРС

Фестивал ће, током три дана, представљати спој забавних и спортских манифестација - од концерата и ди-џеј журки, бициклистичких трка и такмичења, до трка у штиклама, саопштено је из Олимпијског центра "Јахорина".

Током цијеле љетње сезоне, посјетиоцима ће бити омогућено да уживају у панорамској вожњи шестосједом, шетњи и вожњи бицикала, те спуштању тјубинг стазом.

У Олимпијском центру "Јахорина" већ су уговорили велики број припрема спортиста и конгреса, а потрудиће се да буду домаћини и многим промоцијама.

Упоредо са припремама за љетњу сезону, у Олимпијском центру раде и на припреми сљедеће зимске сезоне, па су у току радови на полагању цијеви за систем вјештачког осњеживања и до сад је положено преко 600 метара.

Прошле недјеље је Олимпијски центар на 51. Међународном ски-конгресу у Грчкој, на којем је учествовало 1.100 представника из 80 различитих земаља свијета, представио ову олимпијску љепотицу у најбољем свјетлу и конкурисао за довођење Европа купа на Јахорину.

"Свима смо предочили да, осим прелијепе планине, сјајних хотела, одличних људи и добрих домаћина, имамо највећу жељу да доведемо Европа куп на Јахорину", истакли су из Олимпијског центра "Јахорина".