latinica  ћирилица
08/06/2018 |  12:52 | Аутор: СРНА

Женска одбојкашка репрезентација Србије на припремама у Палама

Женска одбојкашка репрезентација Србије један дио припрема за Свјетско првенство у Кини обавиће у јулу и августу у Палама, потврђено је из Одбојкашког савеза Србије.
Одбојкашице Србије (Фото: OSSRB) -
Одбојкашице Србије (Фото: OSSRB)

Из Одбојкашког савеза Републике Српске наводи се да је предсједник овог савеза Милутин Поповић о доласку репрезентације Србије разговарао са руководством Одбојкашког савеза Србије, предсједником Зораном Гајићем и генералним секретаром Иваном Кнежевићем, приликом боравка на турниру Лиге нација који је одржан у Краљеву.

Репрезентација Србије на Палама ће боравити од 30. јула до 18. августа, а у Одбојкашком савезу Србије изузетно су задовољни условима које имају на Палама.

"Имамо одличну сарадњу са Одбојкашким савезом Републике Српске. Прошле године наша сенирска репрезентација боравила је на Палама гдје се припремала за Европско првенсво у Пољској и утисци су било одлични“, рекао је Кнежевић.

Он је истакао да су услови за припреме на Палама изузетни, јер на располагању имају дворану, теретану, квалитетан смјештај и све што је потребно за несметан рад.

"Постоји могућност да и мушка репрезентација поново дође на Пале, али о томе ћемо још разговарати“, најавио је Кнежевић.

Поповић је рекао да ће Одбојкашки савез Републике Српске и ове године бити на услузи репрезентацији Србије.

"Нас у Одбојкашком спорту радује чињеница да ће припреме и ове године бити на Палама. То без дилеме доприноси јачању интереса и популаризацији одбојке на овом просторима. Ми ћемо на један скроман и могућ начин бити укључени у те активности и исказати пуну пажњу поштовање и подршку током боравка репрезентације Републике Српске на Палама", нагласио је он.