latinica  ћирилица
09/06/2018 |  15:22 | Аутор: ТАНЈУГ

Вулин о протесту возача: На срећу Србију не води Јанукович

Министар Александар Вулин, поводом протеста возача, истакао је да нико не може да прихвати ни подржи људе који сматрају да ће себичношћу нешто промијенити.
Александар Вулин - Фото: СРНА
Александар ВулинФото: СРНА

У саопштењу оцјењује и да изгледа постоје људи који би да од Србије направе и ураде оно што су некада радили у Украјини, али да се на нашу срећу, на челу Србије налази Вучић, а не Јанукович.

"На друштвеним мрежама, присталице Ђиласа, Двери и Јеремића хвале се како су изазвали саобраћајни хаос у Србији. Занимљиво је када су прије неколико мјесеци били радови у Београду онда је разлог за протесте била велика гужва, а сада је највећа радост када се направи велика гужва", навео је Вулин у саопштењу.

Истиче да се на овакав начин не само квари свакодневни живот, смета сваком од наших суграђана, већ показујемо да два или три човјека могу да покваре живот хиљадама људи.

Вулин је додао да је тешко то разумјети и нагласио да то нико не може ни да прихвати ни да подржи.

Каже и да је занимљиво да је 2013. године иста оваква акција била спровођена у Украјини.

"Тада се звала Аутомајдан и тада су исто овако, стварајући саобраћајне гужве, ишли да уништавају једну земљу, ишли да изазивају сукобе, и по налогу западних обавјештајних служби уништили читаву једну земљу.

Аутомајдан се изгледа понавља и у Србији, и изгледа да постоје људи који би да од Србије направе и ураде оно што су некада радили у Украјини. На нашу срећу, на челу Србије се налази Вучић, а не Јанукович, и нека се не надају да ће на овај начин успјети да дестабилизују и сруше Србију", поручио је Вулин.