latinica  ћирилица
09/06/2018 |  16:58 ⇒ 20:52 | Аутор: РТРС

Срећа пута три – бањалучка породица Јеркић добила тројке, зачете природним путем

Маја и Милан Јеркић били су шокирани када им је докторица саопштила да ће добити тројке, посебно због чињенице да су бебе зачете природним путем. Маја је 25. маја на свијет донијела три здраве бебе, Вељка, Емилију и Михајла, којима се највише обрадовао њихов осмогодишњи брат Андрија.

Има ли радосније вијести од оне да сте зачели нови живот, да ће на свијет доћи чудесно мало биће, најслађи плод ваше љубави. Када чујете да носите не један, него три мала живота, срећа је три пута већа.

"Прво смо били у шоку јер нисмо олекивали тројске. У породици немамо чак ни близанце. А онда је услиједила срећа", прича мамам Маја.

Мала бића са собом носе дивну, позитивну енергију, а први сусрет родитеља с бебама био је нарочито дирљив.

"Плакао сам када сам их први пут видио. То је осјећај који се не моће описати - да видите нешто што је ваше, три мала анђела", каже тата Милан.

Након почетног шока и опијености срећом, Маја и Младен, морају се позабавити и практичним стварима. Њихова материјална ситуација није баш завидна, с обзиром да је Младен незапослен. Али, кад има воље, има и начина, па се овај симпатични пар труди да не брине превише и да ужива у благослову, који су добили.

"Ма, снаћи ћемо се ми, само нека су нам дјеца здрава", додаје Маја.

Њихова трострука радост и захвалност даће им снаге да се изборе са свим животним изазовима, па својим примјером охрабрују парове, који испуњење бројних захтјева намећу себи као услов за добијање потомства.