latinica  ћирилица
13/06/2018 |  12:18 ⇒ 15:58 | Аутор: РТРС

Зворник: Стевановић примио најбоље ученике

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић примио је данас носиоце Вукове дипломе и ученике који су имали запажене резултате на регионалним и републичким такмичењима. Истакао је да носиоци Вукове дипломе у зворничким основним школама обећавају будућност овој земљи и њеном народу.
Зворник - пријем Вуковаца - Фото: РТРС
Зворник - пријем ВуковацаФото: РТРС

"Ви представљате највриједније што овај град има. Онај ко не улаже у младост, у дјецу, нема шта очекивати", рекао је Стевановић поручивши ученицима да наставе образовање, да сваки дан раде на себи, а да ће Градска управа пратити њихов рад и помагати им у даљем школовању и усавршавању.

"Поштујте родитеље, наставнике и професоре, радите на томе да ова средина буде боља, да почну да се овдје враћају и они најбољи", рекао је Стевановић.

Он сматра да ће и послодавци морати да се окрену својим радницима, који би требали да им дају боље плате и радне услове.

"Наредних дана почећемо изградњу фискултурне сале у Подручној основној школи у Каракају, санацију и реконструкцију школа, да би ученици у септембру имали боље услове", рекао је Стевановић.

Стевановић је за 20 вуковаца и 45 најуспјешнијих ученика, који су имали запажене резултате на регионалним и републичким такмичењима уручио пригодне поклоне и новчане награде, за шта је из градског буџета издвојено 9.700 КМ.