latinica  ћирилица
14/06/2018 |  10:30 ⇒ 15/06/2018 | 09:54 | Аутор: РТРС

Додик и Цвијановићева честитали Рамазански бајрам

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је данас честитку поводом Рамазанског бајрама, те истакао да је то празник радости за све вјернике и људе добрих намјера, надахнуће за обнову истинских вриједности и промоцију универзалних порука мира, солидарности, толеранције и поштовања међу људима и народима.
Палата Републике -
Палата Републике

"Желим Вам да овај велики празник дочекате у добром здрављу, радости и благостању у кругу породице и пријатеља", наводи се у Додиковој честитки поглавару Исламске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу, муфтији бањалучком Осману Козлићу и свим вјерницима исламске вјероисповијести у Републици Српској и БиХ.

Честитку је поглавару Исламске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу, муфтији бањалучком Осману Козлићу и свим вјерницима исламске вјероисповијести у Српској и БиХ упутила је и предсједница Владе Жељка Цвијановић.

"Нека овај празник свим вјерницима исламске вјероисповијести буде повод за личну и породичну радост и срећу, као и надахнуће за свако универзално добро дјело, у смислу свеопштег интереса и заједничког напретка свих народа", наводи се у честитки Цвијановићеве.

Она је свим вјерницима исламске вјероисповијести пожељела да овај празник прославе у миру, здрављу и добром расположењу.