latinica  ћирилица
19/06/2018 |  15:58 ⇒ 16:31 | Аутор: СРНА

Брчко: Малољетник избоден ножем испред школе

У непосредној близини Техничке школе у Брчком ножем је избоден малољетни ученик те школе чији су иницијали Т.М. који је задобио лакше повреде, потврђено је у Полицији Брчко дистрикта.
Напад ножем       (Фото:news-blic.com) - Фото: илустрација
Напад ножем (Фото:news-blic.com)Фото: илустрација

Ученика је у ногу избо мушкарац чији су иницијали Ћ.Ф. који је убрзо ухапшен.

Хитну помоћ позвало је особље школе које је видјело овај инцидент, а повријеђени је убрзо превезен у Ургентни центар у Брчком, гдје му је указана помоћ.

- Лице је након прегледа упућено у хируршку амбуланту гдје је констатовано да је ријеч о лакшим тјелесним повредама, након чега је пуштено на кућно лијечење - рекао је портпарол Здравственог центра Брчко, Сеад Шадић.

Случај је пријављен и полицији Брчко дистрикта која је пронашла починиоца.

- Извршилац овог дјела убрзо је ухапшен и тренутно се над њим врши криминалистичка обрада под надзором Тужилаштва Брчко - рекао је замјеник шефа Јединице криминалистичке полиције Брчко дистрикта Слађан Спасојевић и додао да мотив напада није познат.

Из Полиције наглашавају да је ријеч о лицу које је од раније познато полицији.

Директор Техничке школе Брчко Дејан Николић рекао је да се инцидент догодио након завршене наставе, тридесетак метара удаљености од школе.

- Ученик је био на консултацијама око оцјена непосредно прије догађаја - рекао је Николић и додао да му детаљи око овог случаја нису познати.