latinica  ћирилица
22/06/2018 |  19:13 ⇒ 20:13 | Аутор: РТРС

Помоћ РВИ Драгану Милутиновићу за изградњу породичне куће

Након што је РТРС покренула акцију изградње породичне куће РВИ Драгану Милутиновићу из села Малешевци у општини Угљевик, укључило се неколико предузећа која су обезбиједила грађевински материјал. Посљедњи који су помогли Драгану су Ђорђе Поповић и Драгиша Видаковић.

Драган Милутиновић годинама живи у трошној кућици која је направљена прије више од пет деценија. Каже – коначно је одахнуо.

''Кућа се приводи крају, остаје још кров и малтерисање, и већ може да се усели, захваљујући добрим људима, захваљујући РТРС-у и новинарки Биљани Кнежевић. Добро је, задовољан сам, захваљујем се још једном", каже Милутиновић.

Послије помоћи која је прошле године стигла од Групације МГ Минд, Драгану Милутиновићу сада помажу Ђорђе Поповић, Драгиша Видаковић и предузеће ЛД из Бијељине.

''Уз помоћ фирме ЛД из Бијељине, обезбиједили смо преостали грађевински материјал, а у блиској будућности ћемо обезбиједити средства за извођаче радова, а на крају остаје прикључак електричне енергије за који, такође, морамо помоћи'', истиче Поповић.

Драгиша Видаковић каже да се на иницијативу Ђорђа Поповића прикључио акцији да помогне Милутиновићу који је РВИ, има троје дјеце и живи у веома тешким условима. Ту помоћ представља материјал за кров, затим столарија и материјал за купатило и кухињу.

Драган Милутиновић се инвалиднине одрекао у корист дјеце погинулих бораца. Он има троје дјеце, син Петар је у Црној Гори завршио Средњу богословску школу, а школовање наставио на Богословском факултету у Фочи.