latinica  ћирилица
23/06/2018 |  15:15 ⇒ 15:26 | Аутор: РТРС

Џудиста Немања Мајдов потписао спонзорски уговор с компанијом Проинтер ИТСС Бањалука (ФОТО)

Свјетски шампион и европски вицешампион у џудоу Немања Мајдов потписао је једногодишњи спонзорски уговор с компанијом Проинтер ИТСС Бањалука.
Потписан Спонзорски уговор са Немањом Мајдовом (Фото: Prointer ITSS) -
Потписан Спонзорски уговор са Немањом Мајдовом (Фото: Prointer ITSS)

Једна од водећих домаћих ИТ компанија и најбољи српски џудиста из Источног Сарајева озваничили су сарадњу на данашњој конференцији за штампу на Јахорини на којој се Мајдов иначе често припрема за свјетска такмичења.

"Спонзорска сарадња са Проинтером дефинитивно ће ме растеретити што се тиче бриге о финансијама. Моћи ћу да испратим све програме и турнире за олимпијску норму све до почетка игара у Токију 2020.године. Уз овакву подршку, сада смо сви један тим који побјеђује и иде до врха", истакао је Немања Мајдов.

Из компаније Проинтер ИТСС изражавају задовољство што као спонзори могу да помогну свјетском шампиону у наставку каријере. Данас потписано спонзорство само је потврда већ започете мисије Проинтера да подржава младе таленте, успјешне спортисте и друштвено одговорне појединце и организације.

"Посебна нам је част што имамо прилику да најбољи свјетски џудиста који долази из Источног Сарајева промовише Проинтер. Тако ће успјешан млади спортиста подржати ИТ компанију у којој ради велики број младих стручњака који свакодневно креирају бројна софтверска рјешења. И Немањин и њихов потенцијал је најбољи показатељ како могу да донесу бољу будућност својој земљи", наглашавају у Проинтеру.

Већ идуће седмице Немања Мајдов ће бранити боје Србије на Медитеранским играма које се одржавају у Тарагони. ​Након игара у Шпанији слиједе нови изазови на Гранд Приx такмичењима и камповима по свијету.

"Најбитније ће бити Свјетско првенство у Бакуу на којем ћу у септембру бранити свјетску титулу. Прије тога ћу се спремати на Јахорини гдје обављамо наше базичне припреме. То је постала традиција, јер се већ четири године овдје припремам за највеће изазове", рекао је Мајдов.

Истиче да је најважније да здравствено нема ни један проблем. Најславнији спортиста из Источног Сарајева подвлачи да све иде како треба и да је најважније да корак по корак дође до циља.