latinica  ћирилица
25/06/2018 |  16:23 ⇒ 18:42 | Аутор: РТРС

"Козара пулс фест" од 27. до 29. јула

Национални парк Козара домаћин је фестивала, "Козара пулс фест" који ће бити одржан од 27. до 29. јула.

Осим музичких садржаја, трећи дан фестивала, ове године биће одржан сајам локалних произвођача хране и пића на платоу Мраковица.

Након прошлогодишњег спектакла, публика ове године може да очекује још бољу забававу. Наступиће Забрањено пушење а солистички концерт одржаће Марија Шерифовић.

- Ми увијек оставимо срце на терену, ја то тако волим рећи и ми ћемо стварно дати све од себе, онај финални кат или рецензија то је на публици да кажу како ће им се допасти - каже сејо Сексон члан групе "Забрањено пушење".

Марија Шерифовић истиче да је публика та која треба да има очекивања од ње и додаје да јој је битно само да се ту ноћ наспава, да буде одморна и спремна.

- Трећи дан ћете имати прилику пробати заиста врхунске производе наших драгих пријатеља и спонзора то су све домаћи произвођачи хране и пића, продајног је карактера - поручује Верица Калаба, портпарол "Козара пулс фест".

Фестивал ће и ове године употпунити туристичку понуду Крајишке љепотице.

- Сматрамо да је то добра ствар и за Национални парк и за цијело Поткозарје и вјерујемо да ће ове године бити и већи број посјетилаца - напомиње Драган Ромчевић, директор Националног парка Козара.

Генерални медијски покровитељ фестивала и ове године је Радио-телевизија Републике Српске.