latinica  ћирилица
06/07/2018 |  13:30 ⇒ 14:06 | Аутор: РТРС

ГО СНСД Бијељина - радове на канализационој мрежи много боље организовати (ФОТО)

Чланови Градског одбора СНСД у Бијељини, у име многобројних грађана, упућују апел градској власти да се радови на канализационој мрежи морају много боље организовати.
Улица Српске војске у Бијељини - Фото: РТРС
Улица Српске војске у БијељиниФото: РТРС

Мирослав Босиљчић, као становник улице Српске војске и бивши дугогодишњи члан ПИУ тима за изградњу канализације, тврди да, у овом крају града нема јавне расвјете, да иду по џомбама и рупама, да то незавидно стање непотребно траје годину дана.

- Јесте годину и по дана рок за изградњу, али не можеш да годину и по дана да држиш раскопану улицу један километар, рекао је Босиљчић 

И изградња канализације у МЗ Богдановић, ствара велике проблеме грађанима, рекао је Владо Радуловић.

- Сазнали смо и да у једној од улица у којој су завршени радови, није урађена кишна канализација, па ће бити накнадно отварана да би се поставиле цијеви за кишну канализацију, изјавио је Радуловић.

Драган Кнежевић, одборник СНСД у Бијељини, је уз оцјену да градска управа немарно приступа свим овим проблемима на изградњи ифраструктуре, рекао и да за своје промашаје, власт оптужују друге,као што је био случај са ПД "Семберија" које је означено као кривац за непријатне мирисе у граду.

Драган Кнежевић (Фото: РТРС)

Кнежевић тврди да је Еко-депонија та која годинама ствара проблем грађанима Бијељине, те да су недавно отваране септичке јаме због радова на канализацији, што је и био узрок непријатним мирисима у Бијељини. 

Прес конференцији бијељинског СНСД-а у улици Српске војске, придружио се и оближњи предузетник, истакавши да сви привредници који су у зони радова, трпе огромне штете и да је свима њима десеткован промет у посљедњих годину дана, колико трају радови на канализацији.

С. Марковић/РТРС