latinica  ћирилица
07/07/2018 |  18:57 ⇒ 09/07/2018 | 14:18 | Аутор: РТРС

Премијерка у посјети вишечланој породици Филиповић (ФОТО)

Предсједница Владе Жељка Цвијановић посјетила је шесточлану породицу Филиповић у Бијељини, која је корисник Владине мјере – мјесечног додатка од 405 марака за незапослене мајке.

Да је овај вид помоћи значајан младим родитељима, јер им даје подршку и додатну сигурност да ће својој дјеци лакше обезбиједити све што је потребно, потврдила је Бранка, мајка четворо дјеце.

Изненадна посјета премијерке Цвијановић обардовала је и Бранку и дјечицу, али и предсједница Владе била је изузетно задовољна јер Владина мјера даје добре резултате.

Жељка Цвијановић у посјети породици Филиповић (Фото: РТРС)

- Задовољство је што сам могла да посјетим ову породицу. Овдје је дивна атмосфера, дјечица. Посебно ме је то интересовало, с обзиром на то да су они корисници владине мјере која се односи на мјесечни додатак од 405 марака за незапослене мајке и добила сам најбоља могућа објашњења, истакла је премијерка.

- Ја се захваљујем у име свог супруга и у своје име нашој премијерки, Жељки Цвијановић, што је дошла да нас посјети и што нам пружа подршку као вишечланој породици, рекла је Бранка Гаврић, мајка четворо дјеце.

Жељка Цвијановић у посјети породици Филиповић (Фото: РТРС)

Млади родитељи показали су да су храбри, одговорни и да се не боје обавеза. Љубав и брига према дјеци приоритет је у овој породици.

- Желим да будемо примјер свим младима и нашем друштву да се одлучују на рађање, јер самим мјерама закона који је наша премијерка спровела у дјело, много подршке пружате нама, незапосленим породиљама, додаје Бранка.

Ово је позитивна прича и оно што ме посебно весели, када је ријеч о вишечланим породицама, каже премијерка Цвијановић, јесте то да не одустају од неких ствари.

- Ово је прилика да охрабрим младу мајку да чим прођу ове прве бриге око бебице да иде даље да настави студирање. Наравно, брига за дјецу и породицу јесте приоритет, али све се може када се хоће, додала је предсједница Владе.

Бранка је студирала економију и вјерује да ће наставити факултет. Уз љубав и слогу у породици, све се може постићи.

А у овој породици има љубави за све.