latinica  ћирилица
16/07/2018 |  10:22 | Аутор: СРНА

Рањени мушкарац из Куљана и даље на апаратима, прогнозе преурањене

Четрдесетдеветогодишњак чији су иницијали С.М., који је рањен из ватреног оружја у бањалучком насељу Куљани, и даље је прикључен на апарате за механичку вентилацију у Клиници за анестезију и интензивно лијечење Универзитетског клиничког центра Републике Српске.
УКЦ Бањалука - Фото: РТРС
УКЦ БањалукаФото: РТРС

Све прогнозе у вези са здравственим стањем мушкарца С.М., који је у суботу, 14. јула, задобио прострелну рану грудног коша и повреде абдоминалних органа, за сада су преурањене, потврђено је Срни у УКЦ.

Начелник у Клиници за анестезију и интензивно лијечење Дарко Голић и главни дежурни љекар на Одјељењу хирургије Милан Симатовић рекли су да је данас планирана додатна дијагностика.

Из УКЦ су поновили да је С.М. у суботу, 14. јула, у 19.45 часова довезен санитетским возилом Дома здравља Бањалука у хитну пријемну хируршку амбуланту УКЦ-а, те да је хоспитализован у Клиници за анестезију и интензивно лијечење.

Из бањалучке полиције раније је саопштено да је полиција тог дана око 19.20 часова ухапсила Н.Ш. /65/ из Бањалуке због сумње да је пуцао из пиштоља на четрдесетдеветогодишњака у дворишту његове породичне куће у насељу Куљани.