latinica  ћирилица
22/07/2018 |  16:31 | Аутор: РТС

Милинковић - Савић остаје у Лацију

Сергеј Милинковић-Савић, који је на мети готово свих европских великана и за којег се мислило да ће извјесно промјенити средину током овог љета, могао би да остане у Риму.
Сергеј Милинковић-Савић - Фото: Getty Images
Сергеј Милинковић-СавићФото: Getty Images

Сергеј би, према информацијама које стижу са ‘Чизме’, могао и наредну сезону провести у Лацију, али уз дупло већа примања и усмени договор да по завршетку сезоне и за мање од 150 милиона евра колико сада тражи предсједник клуба Клаудио Лотито може да напусти клуб из Рима.

Лацио је спреман да Сергеју понуди нови уговор, иако садашњи важи до 2022. године. Србин би умјесто досадашњих милион и по, зарађивао три милиона по сезони.

Челници Лација су наводно спремни да обећају Милинковић-Савићу да ће га наредног љета пустити за одговарајућу суму, али то не би стајало у уговору.

Овог љета су за српског репрезентативца били су занитересовали Реал Мадрид, Барселона, Манчестер јунајтед, Пари Сен Жермен и Јувентус, међутим, блијед наступ "орлова" на Мундијалу у Русији, а са њима и Сергеја увелико је утицао на цијелу причу око трансфера.