latinica  ћирилица
04/08/2018 |  09:26 | Аутор: РТРС

Данас промјенљиво облачно, у Херцеговини сунчано

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјенљиво облачно вријеме, а у Херцеговини ведро и сунчано, најавили су метеоролози.
Вријеме - Фото: илустрација
ВријемеФото: илустрација

Јутрос је промјенљиво облачно у Крајини и на сјеверу, на југу сунчано а током дана доћи ће до смањења облачности, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Поподне ће бити мало до умјерено облачно и претежно сунчано, а само понегдје уз развој облака могућ је по који пљусак у планинским предјелима.

Вјетар слаб до умјерен сјевероисточни, а у Херцеговини прије подне слаба до умјерена бура, а послије подне слаб до умјерен југозападним вјетар, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Дневна температура од 26 до 32, на југу до 35 степени Целзијусових.

Температура у 8.00 часова: Бјелашница 11, Соколац 16, Иван Седло 17, Гацко, Мркоњић Град, Хан Пијесак, Рибник, Фоча, Шипово, Бугојно, Сарајево 18, Рудо, Вишеград, Мраковица, Ливно, Сански Мост 19, Невесиње, Нови Град, Бихаћ, Тузла 20, Бањалука, Бијељина, Добој, Билећа, Крупа на Уни, Приједор, Србац, Градишка 21, Сребреница, Брчко, Градачац 22, Требиње 24, Мостар 26 степени Целзијусових.