latinica  ћирилица
05/08/2018 |  17:44 | Аутор: РТРС

Малдини се вратио првој љубави

Легендарни фудбалер Милана Паоло Малдини вратио се у свој вољени клуб. Милан је путем званичне странице потврдио да ће Малдини у будућности обављати функцију директора стратешког развоја.
Паоло Малдини (Фото: Pinterest ) -
Паоло Малдини (Фото: Pinterest )

"Била је привилегија гледати Малдинија док је играо и освајао трофеје и нема ријечи којом можемо описати колико нам је драго што ће сада радити у нашем клубу", рекао је предсједник Милана Паоло Сцарони.

Паоло Малдини се у Милан враћа након 10 година, а до сада није желио да прихвата било какву функцију у клубу због лоших односа са Берлусконијем. Такође, био је врло скептичан по питању кинеских инвеститора што је често јавно изјављивао.

Паоло Малдини је у дресу Милана одиграо преко 900 утакмица у периоду од 1984. до 2008. године, и важио је за једног од најбољих дефанзиваца не само Милана, и репрезентације Италије, већ и свјетског фудбала. Поред Паола, те такође славног оца Ћезара, у Милану стасава још један Малдини, Данијел који са великим успјехом предводи омладинце "росонера". У сваком случају за династију Малдини, барем када је фудбал у питању не треба превише бринути.