latinica  ћирилица
07/08/2018 |  15:49 ⇒ 08/08/2018 | 10:37 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Циљ јака Република Српска (ФОТО)

Предсједница Владе Републике Српске и потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је да је јака Република Српска циљ коалиције у којој СНСД има највећу улогу, али и одговорност.

Она је након састанка у Приједору са представницима Градског одбора СНСД-а којем је присуствовало више од 200 активиста ове странке, рекла да очекује велику побједу заједничких кандидата коалиције СНСД-ДНС-СП за предсједника Српске и за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске.

- Наши изборни циљеви су високо постављени, коалициони капацитет велики, наша очекивања велика - додала је Цвијановићева.

Она је истакла да жели да покаже грађанима да ће у њој имати поузданог предсједника Републике Српске.

- Грађани су имали прилике да ме добро упознају у протеклих пет година и није била ниједна битка у коју сам ушла да нисам изашла као побједник, зато што ми је било важно да радим заједно са грађанима, да повећавамо плате, пензије, да уводимо нова социјална права, да поправимо буџет и све оно што смо радили заједно, настављамо даље - нагласила је Цвијановићева.

Градски изборни штаб СНСД у Приједору

Она је додала да је увијек показивала захвалност према свим социјалним партнерима и групацијама у друштву.

- Зато што су они препознали тимски рад, настављамо даље. Сматрам да ће ово бити побједа грађана и Жељке Цвијановић, наравно уз побједу Милорада Додика као члана Предсједништва БиХ из Републике Српске, јер нам треба органска веза са свим институцијама за бољу и јачу Српску, да одрадимо још један велики политички посао који је пред нама наредне четири године - истакла је Цвијановићева.

Градски изборни Штаб СНСД у Приједору

Предсједник Градског одбора СНСД-а Приједор Саша Бурсаћ изјавио је да ова странка иде у још једну велику изборну побједу.

- Имамо се чиме похвалити, имамо велику подршку бирача и уопште не доводимо у питање добар резултат - рекао је Бурсаћ.

Цвијановићева се данас у Приједору састала и са руководством града, те коалиционим партнерима.

РТРС/СРНА