latinica  ћирилица
09/08/2018 |  14:17 ⇒ 15:39 | Аутор: СРНА

Додик: Кад видим Говедарицу, не знам гдје се налазим

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да је смијешна изјава предсједника СДС-а Вукоте Говедарице да он има страх од губитка избора и да због тога конструише разне ствари.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

- Такве његове изјаве су обична будалаштина и не завређују мој коментар. Ето у страху сам поготово кад видим Говедарицу, ја не знам гдје се налазим. Будалаштине - изјавио је Додик новинарима у Бијељини.

Он је поновио да има поуздане информације да је спреман драматичан план опозиције у Српској за 6. октобар, дан пред опште изборе у БиХ, како би били поништени избори у Бањалуци.

Предсједник СДС-а сматра да предсједник Српске "има страх од губитка избора". Говедарица је навео да "не може да вјерује у каквом страху се налази предсједник Републике Српске Милорад Додик".

- Такве конструкције које је конструисао Додик нема ни у Спилберговим филмовима - рекао је Говедарица реагујући на Додикову изјаву да је спреман драматичан план опозиције у Српској за 6. октобар, дан пред опште изборе у БиХ, како би били поништени избори у Бањалуци.

Говедарица је напоменуо да све има свој почетак и свој крај, те да је "Додикова политика дошла до свог природног краја" и да је он, како каже, забринут за себе.