latinica  ћирилица
10/08/2018 |  12:55 ⇒ 20:32 | Аутор: РТРС

Рукометни асови у хуманој мисији са рекетом у руци!

Хуманитарни тениски меч рукометних звијезда Горана Ступара и Младена Бојиновића одржаће се у недјељу од 20 часова и 15 минута у бањалучком парку "Младен Стојановић".

Некадашњи рукометаши Борца у хуманој мисији на тениском терену. Спремни дочекују меч, који ће се играти на шљаци, која је омиљена подлога Младена Бојиновића.

-Када сам се чуо са Ступаром, он ми је рекао "овдје Федерер". Добро, са друге стране је Дел Потро, јер он се боље сналази на шљаци. Морамо се шалити. Мислим да је ово велика ствар, и да је спортска Бањалука још једном показала велико срце. Очекујем пуне трибине и спектакл је загарантован - мало у шали, више у збиљи прокоментарисао је меч Младен Бојиновић.

Ступар има мање искуства, али припремио је тактику. Улогу фаворита и притисак пребацује на Бојиновића.
-Ето, покрећемо рукомет преко тениса. Али, важно је да се нешто дешава. Сигурно је да бивши асови могу анимирати јавност и да кроз правилан рад за пет до 10 година имамо поново врхунске резултате, ту прије свега мислим на рукомет - поручио је Ступар.

Улазнице за овај тениско-рукометни спектакл коштају 10 КМ. Дио прихода иде за Удружење родитеља дјеце обољеле од малигних болести “Искра“, те дио за развој омладинског рукомета у Бањалуци. За оне који не могу доћи, меч могу погледати на нашем програму у недјељу од 20 часова и 15 минута.