latinica  ћирилица
10/08/2018 |  14:37 | Аутор: РТС

Закарић: Дошао сам у велики клуб!

Појачање Партизана Горан Закарић, фудбалер рођен у Градишци, након што је дао гол на дебију у побједи против Нордсјеланда (2:1) у 3. колу квалификација за Лигу Европе, изјавио је да није могао да пожели бољи почетак у новом клубу.
Горан Закарић - Фото: РТС
Горан ЗакарићФото: РТС

Реванш меч између Партизана и Нордсјеланда игра се следећег четвртка на стадиону у Хумској.

"Сваки играч који дође у нови клуб, посебно Партизан, сања овакав деби. На најбољи начин сам се представио и надам се да ћу дизати ниво. Задовољан сам својом игром, а погодак ми даје додатни мотив и жељу", рекао је Закарић послије утакмице.

Доскорашњи фудбалер сарајевског Жељезничара истиче да је свестан да је дошао у велики клуб, због чега је и инсистирао на трансферу и чак био ван тима.

"Од првог тренутка сам изразио жељу да дођем у Партизан, нисам одустајао. У бившем клубу тренирао сам одвојено и са јуниорима, али сам успио све да прођем. Знао сам да сам дошао у велики клуб, огромно име", рекао је Закарић, уз напомену да је успио да психички и физички издржи 70 минута у Данској, иако је у Жељезничару био "на леду" мјесец и по дана.

Закарић наглашава да су црно-бели пред пролазом у наредну фазу, гдје их вјероватно чека Бешикташ.

"Битно је да смо направили добар резултат и да уз подршку навијача можемо да прођемо даље. Доста је један мој гол за дуел у Данској, треба нешто оставити за Београд", изјавио је Закарић на констатацију новинара да је могао још једном да се упише у стријелце.

Реванш меч између Партизана и Нордсјеланда игра се следећег четвртка на стадиону у Хумској.