latinica  ћирилица
12/08/2018 |  17:41 | Аутор: СРНА

Турнир у кошарци поводом Међународног дана младих

Актив младих Уједињене Српске организовао је данас у Бањалуци, поводом обиљежавања Међународног дана младих, турнир у кошарци у којем учествују екипе младих СНСД-а, ПДП-а, ДНС-а.
Турнир у кошарци поводом Међународног дана младих -
Турнир у кошарци поводом Међународног дана младих

Генерални секретар Уједињене Српске Невен Станић рекао је новинарима да на турниру учествују представници политичких партија, икао имају различите политичке правце, идеологије и смјернице.

"Сви ми имамо данас једну жељу да се дружимо, играмо кошарку и да градимо добре односе. Уједињена Српска жели да буде путоказ ка тим добрим односима и да дамо примјер младим људима", истакао је Станић.

Он је рекао да су се млади у оквиру Уједињене Српске успјели изборити за концепт "Млади за младе", који подразумијева да ће сви млади чланови Уједињене Српске до 30 година подржати младе кандидате на листама Уједињене Српске који су до 30 година старости.

"Изборили смо се и да у првих пет у редовним листама и на компензационој листи да имамо једног омладинца", каже Станић.

Предсједник Актива младих Уједињене Српске Миле Аљетић рекао је новинарима да другу годину заредом организују турнир у кошарци поводом обиљежавања Међународног дана младих.

"Ове године окупили смо 16 екипа, а међу њима су и екипе младих СНСД-а, ДНС-а и ПДП-а. Млади Републике Српске спремни су да се сукобљавају само око идеја, а мјесто гдје ће се данас сукобљавати су спортски терени", поручио је Аљетић.