latinica  ћирилица
15/08/2018 |  19:32 ⇒ 23:35 | Аутор: РТРС

Пораз Крупе, Раднику само бод са Челиком

Фудбалери Радника одиграли су неријешено без голова против Челика (0:0), док је Крупа доживјела први пораз у Тузли од Слободе (0:1), у оквиру 5. кола Премијер лиге БиХ.
Премијер лига БиХ - Фото: илустрација
Премијер лига БиХФото: илустрација

Радник је тако наставио серију неријешених резултата, пошто им је ово већ четврти дуел без побједника, иако су изабраници тренера Младена Жижовића били бољи ривал, имали више прилика, ипак су на крају остали без два бода која би их винула у сами врх. Радник након пет кола има седам бодова на свом конту.

Крупа је стадион "Тушањ" напустила погнуте главе. Без неколико играча који су паузирали због картона, састав из Крупе на Врбасу није се могао надати нечему више изузев часног пораза, па сада изабраници тренера Бранислава Крунића држе средину табеле са шест освојених бодова. Стријелац јединог поготка у Тузли био је Видовић у 74. минуту.  

У осталим сусретима Широки Бријег је славио на гостовању код Младости (0:1), док је Гошк био бољи од Тузла Ситија (3:2). Велики дерби између Жељезничара и Сарајева завршен је резултатом 2:2, док је дуел Зрињског и Звијезде 09 одгођен.