latinica  ћирилица
16/08/2018 |  11:16 ⇒ 17:35 | Аутор: РТРС

Марија Шерифовић заказала нови спектакл у Бањалуци за 24. август

Након феноменалног концерта прошле године у Бањалуци на тврђави Кастел, Марија Шерифовић нам долази опет у град на Врбасу. 24. август заказан је за још један спектакл за који се тражи карта више.
Марија Шерифовић - Фото: РТРС
Марија ШерифовићФото: РТРС

"Прошле године концерт Марије био је један од најпосјећенијих на Кастелу. Колико је интересовање владало за концерт прошле године, показатељ је и то што смо морали да зауставимо продају улазнице због капацитета концертног простора, баш то је и разлог да и ове године организујемо још један концерт Марије Шерифовић у нашем граду", рекао је портпарол концерта Новак Чичковић.

Посебан тренутак концерта је била Маријина интерпретација пјесме "Пукни зоро", упаљени блицеви, пјевање у глас публике која је до задњег милиметра попунила Кастел, направили су сјајан амбијент који се препричавао наредних годину дана.

"Марија је била одушевљена атмосфером и реакцијом публике па смо лако постигли договор да и ове године поновимо спектакл свјесни да ће бити тешко подићи љествицу на још виши ниво. Превелико интересовање и велика гужва од прошле године утицали су на спорији улазак публике на концертни простор, па ћемо се потрудити да то поправимо овај пут, али овом приликом савјетујемо свима да дођу што прије на концерт да би избјегли велике гужве", истакао је Чичковић.

Критичари Марију оцјењују као један од ријетких талената, а публика је прихвата као извођача који својим гласом изазива посебне емоције. Поред великих успјеха, Марија је снимила албуме "Нај-најбоља", "Без љубави", "Нисам анђео", "Храбро", на којима су све пјесме постале хитови, као и недавно објављене пјесме "Део прошлости" и "11".

Улазнице су у продаји испред робне куће Боска, (Трг Крајине), резервације се могу извршити и на бројеве телефона 065-008-333 и 065-007-333 или на www.kupikartu.ba.

Јединствена улазница јесте 15 КМ, а на дан концерта 20КМ, док је карта за ВИП ложу 40 КМ.