latinica  ћирилица
20/08/2018 |  19:57 ⇒ 20:32 | Аутор: СРНА

Нешић: По један директан мандат из изборних јединица девет и три

ДНС у изборним јединицима девет за Народну скупштину Републике Српске и три за Представнички дом парламента БиХ очекује по један директан мандат на предстојећим изборима, рекао је вечерас у Требињу шеф Изборног штаба ове странке Ненад Нешић.
Требиње - ДНС Нешић - Фото: СРНА
Требиње - ДНС НешићФото: СРНА

Нешић, који је носилац изборне листе ДНС-а за Парламентарну скупштину БиХ у Изборној јединици три, истакао је да очекује добре изборне резултате ове партије и на републичком нивоу, додајући да у тој странци имају добар и квалитетан кадар.

"Вечерас смо овдје да утврдимо циљеве који су нам мање-више познати и сматрамо да град Требиње треба да има свог посланика", рекао је Нешић новинарима током проширене сједнице Градског одбора ДНС-а.

Предсједник требињског Градског одбора ДНС-а Петар Иванковић истакао је да у Требињу постоји добра страначка инфраструктура, која је у константном расту.

Потпредсједнк младих ДНС-а Бојан Шапурић рекао је да су млади ове партије укључени у све нивое власти и институције и да имају добру организацију и велико повјерење врха партије.