latinica  ћирилица
27/08/2018 |  22:48 ⇒ 28/08/2018 | 07:47 | Аутор: РТРС

Општина Пале прославља крсну славу

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић присуствоваће сутра обиљежавању крсне славе општине Пале - Велике Госпојине, речено је за Срну у Влади Српске.
Свечана сједница СО Пале - Фото: РТРС
Свечана сједница СО ПалеФото: РТРС

Обиљежавање Дана општине Пале и крсне славе - Велике Госпојине, која је и слава паљанске Цркве Успења Пресвете Богородице, почеће у 9.00 часова служењем Свете архијерејске литургије. Цвијановићева ће обиљежавању крсне славе присуствовати од 10.00 часова.

Поводом славе општине, вечерас је одржана свечана сједница Скупштине општине. У присуству великог броја гостију, руководство општине осврнуло се на пројекте који су реализовани у протеклој години.

У протеклих годину дана реализовано је низ инфраструктурних пројеката, а радило се и на развоју општине у областима привреде, спорта и културе.

- Задовољни смо урађеним у овој години. Немамо право да прекинемо континуитет када је ријеч о крупним инфраструктурним пројектима, јер они вуку општину напријед. Очекује нас много посла -  рекао је начелник општине Бошко Југовић.

На свечаној сједници заслужним колективима и појединцима уручена су признања. Општина Пале и у наредном периоду остаје велико градилиште како би се грађанима Пала осигурао бољи живот и како би се општина и даље развијала.