latinica  ћирилица
09/09/2018 |  17:13 ⇒ 10/09/2018 | 08:35 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Шта је сљедеће након каменица, да пуцају!?

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је Срни да опозиција нема никакву активност на скуповима, а ни сви заједно као СзП не могу да окупе ни трећину од оног броја људи које окупља СНСД и зато организују своје хушкаче да праве инциденте, а онда причају како се неко из владајућег блока бахати.

"Срамота је да Младен Иванић и Вукота Говедарица користе овакве ствари у кампањи показујући тако своје право лице и своју политичку немоћ да грађанима понуде било ста осим мржње. Њихови улични активисти скупљају камење да би нападали предсједника Републике и предсједницу Владе. Па, каква је то политичка понуда, колико ниско су у стању да се срозају", упитала је Цвијановићева.

Она је поручила да Република Српска иде напријед и СНСД иде у побједу са својим народом.

"Ми хоћемо да радимо, да градимо, да повећавамо плате и пензије и да зауставимо њихову политичку мржњу коју расипају на све стране. Све је било изрежирано унапријед што се види по брзини којом су сазвали прес конференцију. Јадно, јадно. Шта је сљедеће након каменица, да пуцају", истакла је Цвијановићева која је кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за предсједника Републике Српске.