latinica  ћирилица
10/09/2018 |  11:39 ⇒ 13:16 | Аутор: СРНА

Званичници Српске честитали Ђоковићу освајање Ју-Ес опена

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је српском тенисеру Новаку Ђоковићу освајање Ју-Ес опена, те пожелио да му ова побједа буде додатни мотив да настави са сјајном игром.
Цвијановић - Додик (фото: www.presrs.com) - Фото: архив
Цвијановић - Додик (фото: www.presrs.com)Фото: архив

"Сјајном игром и фантастичном побједом свим љубитељима спорта, и у Републици Српској, приуштили сте незаборавне тренутке и све нас, који за Вас навијамо, још једном учинили поносним и срећним", навео је Додик у честитки упућеној у своје и у име грађана Српске.

Он је Ђоковићу пожелио много успјеха у предстојећем времену.

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је Новаку Ђоковићу освајање титуле на Отвореном првенству САД.

"Спектакуларном игром и демонстрацијом врхунског спортског умијећа у Њујорку, још једном сте обрадовали бројне љубитеље тениса и Ваше вјерне и ватрене навијаче у Републици Српској", навела је Цвијановићева у честитки.

Он је Ђоковићу пожељела много успјеха у наставку каријере, добро здравље и пуно среће.

Српски тенисер Новак Ђоковић савладао је Аргентинца Хуана Мартина дел Потра у финалу Ју-Ес опена у Њујорку и трећи пут освојио ову престижну титулу.

Ово је српском тенисеру 14. гренд слем титула у каријери, којом се изједначио са Питом Сампрасом на трећем мјесту вјечите листе.