latinica  ћирилица
11/09/2018 |  08:37 | Аутор: СРНА

Савјет министара о закључку у вези са смјештајем миграната

Савјет министара требало би данас да разматра информацију о стању у области миграција у БиХ у вези са повећаним приливом миграната и информацију о закључку Координационог тијела за питања миграција у БиХ - Оперативног штаба за питања миграција у БиХ у вези са смјештајем миграната.
Савјет министара - Фото: РТРС
Савјет министараФото: РТРС

На интернет страници Савјета министара објављено је да је на предложеном дневном реду сједнице и иницијатива Обавјештајно-безбједносне агенције за измјену Правилника о кориштењу средстава за репрезентацију.

Пред министрима ће се наћи информација о процедури и поступку закључивања Анекса "В" Споразума, закљученог између БиХ и Норвешке, и Нацрт овог анекса о финансирању пројеката у корист правосуђа и/или судова и тужилаштава у БиХ.

На сједници ће бити ријечи и о Приједлогу за закључивање меморандума о разумијевању између Министарства комуникација и транспорта БиХ и УНДП-а.

Савјет министара размотриће приједлог одлуке о одобравању вишегодишњег пројекта "Набавка објекта за потребе смјештаја Канцеларије за ревизију институција БиХ у Сарајеву".