latinica  ћирилица
11/09/2018 |  10:29 | Аутор: РТС

Коларов: Најбољи смо у групи, бићемо први на крају

Капитен фудбалске репрезентације Србије Александар Коларов каже да је, према приказаном на терену, морала да се оствари побjеда над Румунијом (2:2), али да вjерује да ће његов тим исправити ствари до краја лигашког дијела Лиге нација са сва четири тријумфа. Србија наредни меч у Лиги нација игра против Црне Горе у Подгорици 11. октобра.
Александар Коларов - Фото: TANJUG, REUTERS, AFP, BETA
Александар КоларовФото: TANJUG, REUTERS, AFP, BETA

"Морали смо да побиједимо, мислим да смо заслужили. Примили смо два гола, ни ми, а ни они не знају како. Узели смо бод, али сам увјерен да ћемо бити први у групи", рекао је Коларов новинарима.

Он је додао да је Србија квалитетнија од Румуније и Црне Горе и да ће на тим гостовањима, у октобру, ићи на побједу.

"Оптимиста сам, мислим да смо најбољи. На све четири утакмице до краја желимо побједу, али не знам шта ће бити. Морали смо да ријешимо меч са Румунима код вођства 1:0", изјавио је лијеви бек Роме и баш прокоментарисао пенал који је направио за 1:1.

"Не могу сад да се сјетим, али мислим да није био. Морао бих да погледам снимак", кратко је Коларов описао дуел са Кипчијуом.

Капитен "орлова", иако је прије меча говорио да не вјерује да ће бити пуно навијача на стадиону Партизана, био је пријатно изненађен због бројке под 15.000.

"Могу само да будем срећан због подршšке са трибина, хвала навијачима од срца у име свих играча и стручног штаба. Играчи су дали максимум, није било довољно за победу, али смо доминирали. Ово нам је за наук, надам се да ћемо престати да погађамо пречке и стативе", закључио је он.

Србија наредни меч у Лиги нација игра против Црне Горе у Подгорици 11. октобра.