latinica  ћирилица
11/09/2018 |  14:06 ⇒ 16:10 | Аутор: СРНА

Радојичић-Нарајан: Добра сарадња Града и УНИЦЕФ-а

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић и представник УНИЦЕФ-а у БиХ Гета Нарајан констатовали су данас током разговора у Бањалуци да постоји изузетно добра сарадња Града са овом, али и другим УН организацијама у БиХ, те да постоји могућност за проширење сарадње.
Радојичић са представницом УНИЦЕФ-а (Фото:градбањалука) -
Радојичић са представницом УНИЦЕФ-а (Фото:градбањалука)

Током састанка у Градској управи, Радојичић је упознао представницу УНИЦЕФ-а о актуелним пројектима у области социјалне заштите, са посебним освртом на установе социјалне заштите и предшколског образовања.

Нарајанова је захвалила градоначелнику Бањалуке и његовом тиму за остварене резултате и успјешну израду Програма развоја социјалне заштите за период 2018-2020. године, саопштено је из Градске управе.

У оквиру овог програма, који је Скупштина града усвојила у мају, Нарајанова је посебно издвојила двије рањиве групе дјеце, и то дјеце са потешкоћама у развоју и оне без родитељског старања.

Она је изразила очекивање да ће Град наставити снажније да подржава нови пројекат у оквиру овог програма, а који се односи на дјечије савјетовалиште.