latinica  ћирилица
12/09/2018 |  10:30 | Аутор: vecernjenovosti

Гаћиновић: Крстајић ми није рекао да не идем на Мундијал

Нико није директно причао са мном зашто је то било тако. Још три играча су тада прецртана и одлуку нам је само саопштио тим менаџер.
Мијат Гаћиновић - Фото: Screenshot
Мијат ГаћиновићФото: Screenshot

Брисање Мијата Гаћиновића са списка путника за Мундијал у Русији је била шокантна одлука Младена Крстајића, а “повреда“ фудбалера Ајнтрахта и не долазак на мечеве Лиге нација је можда још један увод у сукоб на реалцији селектор и играч.

Послије Матије Настасића и Луке Миливојевића још један “орао“ је одлучио да проговори и о националном тиму.

- Нисам очекивао такву Крстајићеву одлуку. Сви су мислили да сигурно идем на Мундијла. Често сам играо у квалификацијама и био сам добар. Мислим да сам заслужио да идем у Русију. Али тако је одлучено, шта сам ја могао да промијеним? - казао је у опширном интервјуу Гаћиновић за лист Франкфуртер.

Српски фудбалер признаје да му одлуку није саопшио селектор, већ да је то сазнао од менаџера.

-Нико није директно причао са мном зашто је то било тако. Још три играча су тада прецртана и одлуку нам је само саопштио тим менаџер. Крстајић нам ништа није рекао.

Послије сазнања да не иде на Мундијал, Гаћиновић је отишао на дужи одмор гдје је напунио батерије за нову сезону.

- Никада нисам имао толико дугу паузу преко љета. Да будем искрен, требала ми је. Послије тога сам почео да тренирам у договору са тренерима из клуба, вратио сам се у Франкфурт и био сам спреман за нову сезону -казао је Гаћиновић.