latinica  ћирилица
15/09/2018 |  15:16 ⇒ 20:28 | Аутор: РТРС

Туча навијача на паркингу Бање Дворови, преминуо 30-годишњак

У Бијељини se ноћас догодио инцидент - туча навијача Звезде и Партизана, у којој је 30-агодишњак из Бијељине смртно страдао. Једно лице је задобило тјелесне повреде због којих је задржан у бијељинској болници.

Инцидент се догодио у јадан час послије поноћи, на паркингу хотела Свети Стефан у Бањи Дворови, гдје је претходно договорен обрачун навијача Црвене звезде и Партизана. Незванично сазнајемо да су бијељински навијачи у тучи користили металне шипке и дрвене палице. Разлог због којег је дошло до уговореног обрачуна је брисање графита једног од клубова у граду. У инциденту је учестовало 20-ак младића.

Милорад Зекић, директор Бање Дворови истиче да је то издвојени случај и да Јавна установа Бања Дворови нема с тим никакве везе.

"И прије је било окупљања тинејџера на овом паркингу, али наши радници обавијесте полицију која дође и узме изјаве или они побјегну приједоласка полиције", каже Зекић.

Екипа Хитне помоћи бијељинског Дома здравља пружила је прву помоћ повријеђеним који су даље прослијеђени у бијељинску болницу, али су повреде једног лица биле смртоносне. Транспортован је за Београд, али је код Сремске Митровице преминуо због тешких повреда главе.

Полиција је обавила увиђај, а након истраге биће познато више детаља о овом инциденту. О свему је обавјештено Тужилаштво у Бијељини.