latinica  ћирилица
25/09/2018 |  07:50 ⇒ 12:39 | Аутор: РТРС

Премијерка Цвијановић у Зворнику, Братунцу и Сребреници

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић почела је данас посјету Зворнику гдје у насељу Пилица присуствовује отварању пута дужине три километра за који је Влада обезбиједила 400.000 КМ.
Цвијановић у Зворнику - Фото: РТРС
Цвијановић у ЗворникуФото: РТРС

Осим Цвијановићеве, догађају присуствују и градоначелник Зворника Зоран Стевановић, посланик у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Лазар Продановић и посланик у Народној скупштини Републике Српске Обрен Марковић.

Цвијановићева ће потом у насељу Брањево посјетити новоизграђену фискултурну салу при деветогодишњој подручној школи матичне Основне школе "Вук Караџић" Роћевић.

У новоизграђену салу уложено је 425.000 КМ, од чега је 150.000 КМ обезбиједио предсједник Српске Милорад Додик, а 275.000 град Зворник.

У окиру посјете Зворнику, Цвијановићева ће посјетити мјесто изградње фискултурне сале у деветогодишњој подручној школи у Каракају која ради у саставу ОШ "Десанка Максимовић" из Челопека, а након тога разговараће са руководством општине Зворник.

Цвијановићева ће присуствовати отварању пута у зворничкој мјесној заједници Пилица.

Премијерка ће посјетити Дом здравља у Братунцу и присуствовати свечаној академији поводом Дана општине, а разговараће и са руководством општине Сребреница.