latinica  ћирилица
09/11/2018 |  13:57 ⇒ 14:16 | Аутор: СРНА

Марић: Мектић се нуди за нове функције налогодавцима из Сарајева

Главни уредник телевизије "Хепи" Миломир Марић оцијенио је да је листа непожељних особа из Србије, којима би требало да буде забрањен улазак у БиХ, покушај министра безбједности у Савјету министара Драгана Мектића, да се "понуди за нове функције својим налогодавцима из Сарајева".
Миломир Марић - Фото: Novosti.rs
Миломир МарићФото: Novosti.rs

"Његови претпостављени у Републици Српској су ми причали да су муслимани Мектића ухватили у скривању тајни да је учествовао у ратним злочинима у околини Приједора и Сребреници. Он је сада био присиљен да се доказује пред својим налогодавцима из Сарајева да може да направи српске листе и да ће, као што је некада ликвидирао муслимане, бити послушан и ликвидирати Србе на било који начин", рекао је Марић за Срну, коментаришући вијест коју су објавиле београдске "Вечерње новости" да министар безбједности у Савјету министара Драган Мектић припрема званичну листу непожељних особа из Србије, којима ће бити забрањен улаз у БиХ.

С обзиром на чињеницу да се након избора промијенила већина, каже Марић, очигледно је да Мектић више неће бити на функцији и сада се на овај начин нуди својим налогодавцима из Сарајева за нове функције.

"Вечерње новости" објавиле су данас да Мектић припрема званичну листу непожељних особа из Србије, којима ће бити забрањен улаз у БиХ, те да би се на њој, осим Марића, могли наћи и министар одбране Србије Александар Вулин, лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ и предсједник Српског сабора "Заветници" Стефан Стаменковски.